Exposities 2018 en 2019


Ieder jaar orgniseert de zaterdagacademie een tentoonstelling dat een overzicht geeft van het werk van de leden in het afgelopen jaar. Deze pagina geeft een overzicht van de tentoonstellingen in 2018 en 2019.Expositie in Pand P

Van 2 oktober tot 13 november 2019 exposeerden cursisten uit de groep van Jacques van Erven werk in Pand P aan de Leenderweg. Van elke cursist hing er 1 werk. Zowel personeel als ook publiek reageerden positief. Smaakt naar meer!

Expositie van de Zaterdagacademie in het CKE

De tentoonstellingscommissie van het CKE vroeg docent Jacques van Erven een tentoonstelling te maken met werken van zijn cursisten van de Zaterdagacademie. Een prima idee, temeer omdat het erg belangrijk is dat verschillende culturele groeperingen in Eindhoven meer open staan voor samenwerking. We zijn uiteindelijk collega's. Ook kunnen op die plek heel veel mensen kennis maken met de activiteiten van bijv. de Zaterdagacademie.

Jacques maakte een selectie van werken uit de laatste 10 jaar van cursisten die nu actief zijn in zijn groep. Er kwamen goede reacties van zowel de CKE-commissie als ook van bezoekers. Voor herhaling vatbaar dus!!

De tentoonstelling was te zien van 11 maart t/m 20 april in het CKE.

Expositie in het Veemgebouw 2019 - Workshop model


Publieksprijzen - Expositie 2019

1e prijs: Warner van der Waal | Verbinding | Mekka


2e prijs: Jolanda Paree | Model staande (zwart)